Casa "bătrânească" a lui David şi Victoria Beckham! Palat de 36 de milioane de euro

 

Soţii Beckham îşi duc traiul liniştiţi, într-o casă desprinsă parcă din basme. Noi avem imagini cu palatul lor de 36 de milioane de euro.

Soţii David şi Victoria Beckham obţin venituri anuale atât de mari încât au acumulat o avere totală care o depăşeşte pe aceea a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Şi, la o aşa avere, ni se pare şi normal să îşi facă toate poftele chiar şi când vine vorba de o locuinţă care valorează atât de mult.

David şi Victoria s-au îndrăgostit iremediabil de un domeniu din Costwalds, în Anglia. După ce au vizitat proprietatea, fotbalistul și familia sa au fost foarte impresionați. Şi cum nu puteau să plece de acolo cu inima făcută bucăţele, celebrul cuplu care nu se uită deloc la bani, mai ales când vine vorba de cei dragi, se pare că s-a hotărât să achiziționeze reședința de lux.

Casa pare scoasă din basmele cu prinți și prințese. Cu siguranță, copiii cuplului Beckham sunt cei mai încântați de locuinţă. Unde mai pui că pe proprietate trece râul Dikler, unde se poate pescui păstrăv. Pe moșie se poate organiza chiar și un turneu de vânătoare, având în vedere că se găsesc păsări sălbatice, fazani și potârnichi.
 
Vila este de 24 de ori mai mare decât o construcție tipică din Anglia. Grădinile sunt o adevărată operă de artă și au fost aranjate de Edwin Lutyens, unul dintre cei mai cunoscuți peisagiști britanici. Locuinţa are nici mai mult, nici mai puțin de șase băi. Pe terenul uriaș al viitoarei reședințe a familiei Beckham se mai găsesc și două cabane, 11 ferme și câteva vile moderne.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest