Casa de 85 de milioane de dolari a lui Jay-Z şi Beyonce! Imagini de lux

 

Imagini din casa lui Beyonce şi Jay-Z! Aşa lux, mai rar îţi este dat să vezi!

Beyonce și Jay Z formează cel mai bine plătit cuplu din industria muzicală. Doar într-un singur an câștigă în jur de 100 de milioane de dolari. Și dacă tot au conturile doldora, se răsfață și trăiesc viața la care alții nici nu îndrăznesc să viseze. Au zeci de locuințe prin toată lumea, merg în cele mai luxoase vacanțe, și conduc mașini de lux, și ce mai lux!
 
Noi vă arătăm imagini spectaculoase cu una dintre locuințele pe care le dețin cei doi artiști. Pregătiți-vă, urmează imagini care vă vor tăia răsuflarea. Așa casă, mai rar îți este dat să vezi.  Cartierul Beverley Hills, unul dintre cele mai renumite din America, acolo unde milioanele de euro nu au nicio valoare, iar cele mai tari staruri se întâlnesc dimineața la cafea. Spre exemplu, Beyonce și Jay Z sunt vecini cu celebrul cuplu Kim Kardashian și Kanye West.
 
Încă de la intrarea în fastuasa vilă te întâmpină un living imens, care te lasă cu gura căscată, canapele din piele, sticlă de sute de mii de euro și obiecte de colecție, mai că nu îți mai poți lua ochii de la ele. Proprietatea  celebrului cuplu se întinde pe aproape 5.300 metri pătrați și are șapte dormitoare, piscină, spa, o bucătărie de vară , un teren de tenis, cramă, sală de fitness, sală de billiard, cinema.
 
Nu are prea mult timp să gătească, dar are o bucătărie aranjată ca după revistă. Mobilă de sute de mii de euro, tacâmuri de cristal, îți este și milă să folosești această bucătărie. Ei bine, Jay Z a vrut și el ceva special, așa că și-a pregătit o cramă cu cele mai scumpe băuturi din lume. Dormitorul matrimonial arată într-un mare fel.
 
Și nu doar casa este un adevărat muzeu, ci și garajul, în care se află mașini de colecție. Pentru tot acest lux orbitor, Beyonce și Jay Z au scos din buzunar. 85 de milioane de dolari.
 

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest