Căsniciile eșuate din showbiz-ul mioritic! Totuși, există viață după divorț!

 

Există viaţă după divorţ! Deşi mulţi dintre ei şi-au transformat divorţul într-un scandal mediatic, într-un final şi-au găsit liniştea în braţele altor parteneri.

Păreau de nedespărțit, însă inevitabilul s-a produs și au ajuns la despărțire. Ei bine, Gabriela Cristea și Marcel Toader nu au divorțat degeaba. Și-au transformat despărțirea într-un scandal mediatic și de pe urma căruia au obținut bani grei. Astăzi, Gabriela pare mai îndrăgostită ca niciodată, iar Marcel trăiesște și el o frumoasă poveste de dragoste alături de o cântăreață de muzică populară.

După mai bine de opt ani de căsnicie, Iulia Albu și Mihai au decis să pună capăt poveștii de iubire, iar de data aceasta pentru totdeauna. În ultima perioadă gurile rele spun că Iulia s-ar fi îndrăgostit de un afacerist . Dacă este sau nu adevărat, rămâne de văzut!

Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au fost unul dintre cele mai longevive cupluri, însă chiar și așa au ajuns la divorț. Astăzi, atât Zâna cât și Ștefan și-au refăcut viața în brațele altor parteneri.

Și dacă vprbim de cupluri longevive să amintim și de cei care nu au rezistat mai mult de câteva luni împreună. 

Exemplul perfect este mini-căsnicia Biancăi cu Victor Slav. De data aceasta, lucrurile sunt puțin mai complicate pentru că cei doi au discutat despre divorț înainte de căsătorie. 

Nici Alex Velea nu scapă nebăgat în seamă. După și-a făcut tatuaje pentru soția lui, i-a compus melodii și i-a demostrat de o mulțime de ori că nu ar putea avea ochi pentru o altă femeie, Velea a dat cu bățul în baltă. Și-a părăsit nevasta , iar gurile rele spun că s-a îndrăgostit nebunește de frumoasa cântăreață, Antonia. Desi cei doi nu au recunoscut relația, Alex a postat de Ziua Îndrăgostiților un mesaj cu subînțeles de iubire pe contul personal de Facebook.

Cu toate că au încercat cu toate puterile să își salveze căsnicia, multe vedete par să-și fi găsit adevărata dragoste după divorț.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest