Câştigătoarea „Chefi la cuţite” a făcut furori pe internet! Nadejda, protagonista unor pictoriale incendiare! FOTO

 
+9 click pentru
galerie

Cea care a câşţigat „Chefi la Cuţite” a fost rolul principal unor pictoriale care au încins imaginaţia bărbaţilor! Mămica blondă a intrat în atenția publicului, după ce a câştigat competiţia culinară, alături de soţ şi de cei doi copii, iar acum surprinde din nou.

Nadejda, frumoasa rusoaică a atras privirile tuturor încă de când a participat la „Chefi la Cuţite”. Mulţi au fost impresionaţi de frumuseţea acesteia, dar acesta nu este singurul ei atuu. Este mamă, soţie, chef, femeie de afaceri şi...model!

Reporterii Spynews.ro deţin nişte imagini provocatoare cu rusoaica, chiar înainte de a deveni figură publică în România, iar comentariile din mediul virtual, nu au întârziat să apară.

VEZI GALERIA FOTO

Nadejda, alături de cei doi copii şi de soţul ei au câştigat marele premiu de 10.000 de euro, al show-ului culinar, „Chefi la cuţite”. Familia Băiţoi a venit tocmai din Chişinău, şi a fost condusă de Chef Florin Dumitrescu pe culmile succesului. Premisa după care s-au ghidat a fost: „Motorul familiei este speranţa. Iubirea este reţeta cea mai bună”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest