Cât a costat casa visurilor lui Dorian Popa. A depășit cu mult bugetul inițial! „Ce fabule aveam eu în cap”

 

Dorian Popa și-a îndeplinit cea mai mare dorință! Artistul s-a mutat în casa visurilor sale, în ciuda tuturor impedimentelor de care s-a lovit pe parcursul construcției. Primii muncitori au fugit cu banii și au făcut o treabă de mântuială, motiv pentru care a fost nevoit să o ia de la început, dar în cele din urmă, „John” a cunoscut oamenii potriviți care l-au ajutat să-și realizeze visul. Dar chiar și așa, materialele folosite, cât și mâna de lucru nu au fost deloc ieftine, depășind considerabil bugetul pe care și-l propusese să-l investească inițial!

După cum este și zicala: „socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”, Dorian Popa a resimțit-o cel mai bine. Artistul și-a ținut la curent admiratorii cu toate modificările pe care le-a adus în noua locuință, iar luxul și opulența au fost cuvintele cheie pe care le-au găsit fanii la vederea imaginilor cu vila.

Întotdeauna transparent cu cei care îl urmăresc, Dorian Popa a dezvăluit suma impresionantă de bani pe care a investit-o în casa visurilor sale. Chiar dacă bugetul inițial era de 180 de mii de euro maximum, construcția, achiziționarea materialelor și accesoriilor potrivite, cât și mâna de lucru l-au costat peste 300 de mii de euro.

“Undeva pe la 250.000 de euro de m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer sub ochii lui Doamne-Doamne că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era de fapt între 170.000-180.000 de euro cu toată casa cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000 de euro, dar totul este de prisos să mai discutăm asta acum.”, a mărturisit Dorian Popa pe canalul său de YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest