Cât a scos din buzunar Gheorghe Gheorghiu pentru nuntă: „Doar închirierea sălii i-a costat 20.000 de dolari!”

 

Nunta lui Gheorghe Gheorghiu a fost ca-n povești, invitații fiind fermecați de tot ce s-a întâmplat în America.

 

Gheorghe Gheorghiu, 67 de ani, s-a însurat cu Gabriela Băncescu, femeie de afaceri din SUA. Marele eveniment a fost organizat în New York, iar participanții au rămas marcați de tot ce s-a întâmplat la nuntă.

 

Totul a fost ca desprins din basme, iar invitații confirmă acest lucru. Una dintre persoanele care a fost alături de miri în ziua cea marea a dat totul din casă și a mărturisit că nu a mai văzut niciodată o astfel de organizare. De la mâncare și până la servire, totul a fost organizat în cel mai mic detaliu, iar Gabriela Băncescu și Gheorghe Gheorghiu au pus totul la punct pentru a-i face pe nuntași lor să se simtă foarte bine.

 

”Nu am mai văzut așa ceva, deși am participat la destule nunți în viața mea. Totul a fost ca în vis. Sala, imensă, cu trei sau patru încăperi pentru socializare, ornamentele florale, atmosfera, biserica. Despre meniu, ce să mai vorbesc. Au fost surprize gastronomice după surprize gastronomice. Iar servirea a fost ieșită din comun. Nici nu știu să vă explic cum s-a făcut servirea mesenilor. Parcă era o bandă tehnologizată”, a povestit unul dintre invitați pentru Impact.ro.

 

Nuntașul a făcut un calcul simplu și a ajuns la concluzia că doar închirierea sălii și meniul au sărit de 40.000 de dolari, fără a lua în calcul ornamentele și decorațiunile, care, în opinia lui, s-au ridicat de asemenea la sume astronomice.

 

”Nu pot să vă spun cât au câștigat după nuntă. Însă, cred că doar închirierea sălii i-a costat 20.000 de dolari. Apoi, mâncarea și băutura, care au fost din belșug, s-au ridicat și astea la peste 20.000 de dolari. Nu mai vorbesc de ornamentele florale sau mai știu eu ce comenzi speciale au mai fost. A fost o nuntă aparte, fiindcă mirii au ținut morțiș ca lumea să se simtă foarte bine, nu bine. Sigur, pentru mulți de acolo a contact atmosfera, faptul că s-au simțit ca-n paradis și e posibil să fii băgat mâna mai adânc în buzunare. Ce știu e că la finele nunții toată lumea avea un singur cuvânt pe buze, minunat. Iar nașul mi-a spus, mai în glumă, mai în serios, că după nunta asta se întoarce mult mai ușor acasă!”, a spus nuntașul pentru aceeași sursă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest