Cât a trăit Aura Ion după prăbuşire? Medicii se contrazic! Filmul ultimelor minute

 
+2 click pentru
galerie

Nici Aura Ion şi nici Adrian Iovan nu mai pot fi aduşi înapoi! Ceea ce se mai poate face, însă, este să se afle adevărul, dar şi vinovaţii accidentului teribil din Apuseni

După mai bine de o săptămână de la accidentul aviatic, noi detalii ies la iveală. Medicul Sorin Ianceu a dat detalii cutremurătoare: "Domnişoara Aura a fost conştientă aproape cinci ore. Avea momente de somnolenţă, dar nu am lăsat-o să adoarmă căci putea fi fatal. Povestea că nu îşi simte picioarele şi că nu poate respira. Apoi, după cinci ore s-a instalat stopul cardio-respirator şi a fost resuscitată de medicul Zamfir circa 40 de minute", a povestit acesta.

În acelaşi timp, şeful SMURD Bihor, Bereş Zsolt spune tranşant că cei doi nu ar fi supravieţuit nici dacă echipajele ar fi ajuns în 30 de minute la locul accidentului. "De când am participat la operaţiunea de salvare sunt obosit de toată hărmălaia asta mediatică. Eu nu am făcut autopsia, dar, judecând clinic, nu cred că cei doi ar fi rămas în viaţa nici dacă salvatorii ajungeau în jumătate de oră".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest