Cât costă o noapte de cazare la apartamentele de pe litoral ale lui Mihai Trăistariu: „Ăsta va fi scump”

 

Artistul se bucură de apropierea sezonului estival. A început să dea cheile apartamentelor încă de la 1 aprilie.

Mihai Trăistariu este încântat că vremea bună a venit mai devreme, prilej ideal pentru el să deschidă cele 7 apartamente pe care le are pe litoralul Mării Negre. Într-o intrevenție la Antena Stars, artistul a dezvăluit că a deschis încă de la 1 aprilie, însă clienții nu se înghesuie încă să vină.

„E a cincea vară când dau apartamentele. De 1 mai este totul dat! Eu am început de pe acum, dar, de obicei, deschidem de Paște. Eu am dechis de la 1 aprilie, dar în aprilie nu s-a cazat nimeni, deoarece oamenii nu vin la mare atunci. Eu deschid la 1 mai, că atunci vin primii, de Paște și în weekend-uri mai vin turiștii și am ocupat, iar în timpul săptămânii mai puțin, că au elevii școală. Din iunie se umple! Plin este iunie, iulie august și un pic din septembrie. Anul ăsta va fi primul an când voi lăsa deschis permanent”, a mărturisit artistul la Știrile Antena Stars.

Totodată, Mihai Trăistariu a dezvăluit și prețul cu care va închiria apartamentele din dotare: „Eu am o afacere care s-a dezvoltat din pandemie. Nu mă gândeam să fac bani din turism, dar am găsit soluția asta, pentru că nu am mai avut concerte, m-am speriat și aveam un teren, l-am schimbat pe 7 apartamente, apoi m-am trezit cu ele. Acum mi-am achiziționat un altul de lux, de 5 stele. Pe 30 mai e gata, deci de la 1 iunie e gata! Ăsta va fi scump. Astea 7 le dau cu cel mult 350 de lei pe noapte un apartament, ăsta o să fie 900 de lei pe noapte, pentru că așa e peste tot”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest