Cât costă să o vezi pe Simona Trașcă pe OnlyFans! „E permis orice și nu te rănești!”

 

Simona Trașcă, 42 de ani, vrea să profite din plin de aspectul său fizic, așa că și-a făcut cont pe site-ul dedicat adulților. Cât costă abonamentul.

 

Diva în vârstă de 42 de ani a anunțat zilele trecute, în exclusivitate la Antena Stars, că și-a făcut cont pe OnlyFans. Ea își motiva decizia prin dezamăgirile pe care le-a avut pe plan sentimental, care au făcut-o să nu mai poată iubi, iar în mediul virtual totul e permis și nimeni nu are nimic de suferit.

 

”Am suferit destul cu iubirea, am devenit sălbatică, din păcate, nu cred că este o chestie bună, dar nu mă pot controla. Am aproape doi ani de zile de când am sentimentul ăsta de când nu mai îmi doresc pe absolut nimeni. Așa că, de ce să nu îmi fac relații virtuale, acolo e permis orice și nu te rănești. Pot să îmi postez niște fotografii sexy, pe care nu le pot posta pe celelalte rețele de socializare”, a spus vedeta, zilele trecute, la Antena Stars.

 

Simona Trașcă a trecut rapid la fapte, a făcut contul, a urcat poze sexy cu ea. Și, în plus, a stabilit și tariful pe care trebuie să-l achite oricine vrea să vadă cu cât mai puține haine pe ea. Cei care doresc să se bucure de postările vedetei trebuie să plătească pe lună nici mai mult, nici mai puțin de 21 de dolari, adică echivalentul a 106 lei. De asemenea, există și pachete promoționale de abonament la contul său, iar doritorii trebuie să plătească 53.33 de dolari pentru 3 luni, 100.80 de dolari pentru 6 luni și 189 de dolari pentru un an întreg.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest