Cât de aproape e sfârşitul lumii? O aliniere bizară a planetelor i-a speriat pe astrologi: "Cutremur devastator şi catastrofe naturale"

 
+2 click pentru
galerie

Sfârşitul lumii este din nou aproape! Asta spune o nouă teorie halucinantă şi înfricoşătoare care bagă în sperieţi toată planeta. Şi totul s-ar întâmpla foarte curând. Amănuntele vă vor lăsa cu gura căscată.

24 mai 2015! Aceasta ar putea fi ziua fatidică pentru toată omenirea. Luna, Marte şi Venus vor forma o conjunctură terifiantă în următoarele zile. Cele trei astre se vor alinia, iar spectacolul astronomic va fi unul de zile mari. Punctul maxim va fi duminică, pe 24 mai, dar astrologii sunt îngrijoraţi de acest fenomen.

Încă din Antichitate, alinierea celor trei astre a fost asociată cu dezastre naturale şi cutremure puternice. Dacă cerul va fi senin, vom putea observa cu ochiul liber alinierea celor trei corpuri cerești, deşi se află la peste 130 de milioane de kilometri depărtare.

În oracolele antice și în profețiile medievale, alinierile stranii ale astrelor au fost întotdeauna asociate cu "sfârșitul lumii", cu dezastre care aduc distrugeri și moarte. În versetele lui, Nostradamus susținea că se va produce un cutremur devastator atunci când, într-o lună de mai, se vor alinia trei astre.

Un fenomen similar din mai 2011 a fost însoțit de furtuni severe, tornade și inundații pe teritoriul Statelor Unite. Astrologii se tem că profețiile din vechime se vor adeveri şi că în perioada 25 - 29 mai, se vor produce cutremure masive de 9 grade pe teritoriul Americii de Nord și al Canadei. Mai mult, totul va culmina cu luna plină de pe 2 iunie.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest