Cât de mare a fost primul salariu al Andreei Esca. A dezvăluit pe ce anume i-a cheltuit!

 

Salariul Andreei Esca a fost și este unul dintre cele mai dezbătute subiecte din lumea mondenă de-a lungul anilor. Acum, prezentatoarea a vorbit pentru prima dată despre primii bani câștigați și a dezvăluit și pe ce anume i-a cheltuit.

Ani la rândul s-a vorbit despre banii pe care îi încasează Andreea Esca la sfârșit de lună. Și chiar dacă nici acum nu există un răspuns concret la întrebarea care a stat pe buzele tuturor românilor, prezentatoarea TV a dezvăluit cât a fost primul salariu, dar și pe ce s-a dus.

Andreea Esca a intrat în lumea televiziunii când avea doar 23 de ani, iar după mai bine de un sfert de secol, jurnalista poate fi văzută tot la pupitrul știrilor, semn că anii de muncă și dedicare au fost răsplătiți înzecit.

Cât de mare a fost primul salariu al Andreei Esca

În urmă cu ceva timp se zvonea că Andreea Esca ar câștiga lunar între 4.000 de euro și 5.000 de euro, însă totul a rămas la nivel de speculații, iar asta pentru că vedeta niciodată nu a vrut să dezbată public acest subiect.

În schimb, Andreea Esca a vorbit deschis despre primul salariu pe care l-a primit vreodată și a mărturisit că nu a fost făcut în televiziune, ci într-un film de copii unde a făcut figurație. Cât despre cum au fost cheltuiți, prezentatoarea se pare că a „irosit” toți banii pe o pereche de cercei.

'Cred că 100 de lei. Am făcut figurație într-un film pentru copii. M-am dus cu ei la magazinul Eva, de unde mi-am cumpărat cercei', a spus Andreea Esca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest