Cât de mare este, de fapt, averea lui Robert Sfăt. Brigitte și fiul ei, la cuțite, din cauza moștenirii/ VIDEO

 

Războiul dintre Robert Sfăt și Brigitte Pastramă a început din cauza unei moșteniri! Fiul brunetei o acuză pe mama sa că nu ar fi intrat în posesia averii pe care i-a lăsat-o tatăl lui, Octavian Sfăt, înainte de moarte. Documentul pe care l-a adus în emisiunea „Xtra Night Show” demonstrează care este adevărul și cât de mare este averea pe care ar fi trebuie să o primească.

Fiul lui Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri incredibile despre mama sa și despre modul în care bruneta a gestionat moștenirea primită de la fostul soț. Robert Sfăt a fost invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, unde a venit cu un document care dovedește faptul că nu a intrat în posesia averii lăsate de tatăl său.

Robert Sfăt a moștenit două treimi din casa din Dumbrăvița a lui Brigitte Pastramă și după ce a împuternicit-o pe mama lui ca să îi vândă partea cu 54.000 de euro, tânărul nu s-a ales cum niciun sfanț.

„Subsemnatul Sfăt Antoniu - Robert, în calitate de titular al dreptului de proprietate asupra unei cote părți indivize de 2/3 din imobilul situat în intravilanul loc. Dumbrăvița, jud. Timiș (...) prin prezenta împuternicesc pe mama mea Pastramă Sanda-Brigitte pe care în numele meu și pentru mine să vândă, la prețul total de 54.000 de euro și în condițiile pe care le va considera cele mai avantajoase mie, dreptul de proprietate asupra părții pe care o dețin din dreptul de proprietate asupra bunului imobil mai sus identificat.” se arată în procura adusă de Robert Sfăt în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest