Cât de mult au slăbit concurenții Asia Express, din cauza condițiilor critice din competiție!

 

Asia Express este o competiție dură, care pune la încercare atât psihicul uman, cât și rezistența fizică. Astfel că concurenții show-ului au avut de înfruntat provocări peste provocări și de depășit obstacole pe care nu credeau că le vor întâlni vreodată în viața lor.

Participanții celei mai dure competiții au fost puși în situații limită, în care au fost nevoiți să facă fel și fel de activități pentru a ajunge mai aproape de marele premiu, iar transformările fizice nu au întârziat să apară.

Astfel că odată cu întoarcerea în țară, vedetele sezonului trei din Asia Express au avut parte de condiții critice. Au cerșit pentru mâncare, pentru locuri în care să se adăpostească până a doua zi, iar deseori au înfruntat și foamea. Tocmai de aceea, printre participanții care au slăbit dramatic se numără și Adda. Artista a topit 12 kilograme în timpul emisiunii, iar transformarea fizică nu a deranjat-o deloc, ci dimpotrivă. Cântăreața s-a declarat mulțumită de această reușită și de faptul că a putut fi mult mai activă decât de obicei, potrivit impact.ro.

Printre cei care au scăpat de un număr mare de kilograme se numără și câștigătorii competiției: Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Fiecare a slăbit 8 kilograme, iar pentru celebrul bucătar de la „Chefi la Cuțite” a fost o satisfacție maximă, mai ales că la începutul emisiunii dezvăluia că unul dintre motivele pentru care a acceptat să concureze a fost ca să mai topească din grăsime. Și Speak și Ștefania au avut de suferit în urma probelor dure cărora le-au facut față cu brio. Cei doi amorezi au dat jos 5 kilograme, din pricina condițiilor înfruntate, confortm impact.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest