Cât de mult îți dorești să-ți păstezi relația de cuplu? Uite motivele pentru care te-ar părăsi , în funcție de zodie

 

Fiecare zodie încearcă într-o oarecare măsură să-și păstreze relația de cuplu. Dar cât de toleranț este fiecare nativ și cât de dispus este să țină de relația cu persoana iubită ? Uite care sunt motivele pentru care te-ar părăsi, în funcție de zodie.

BERBEC

Berbecii sunt capabili să ofere totul,ar fi în stare chiar să treacă și peste infidelitate, dacă sunt convinși că merită să își salveze relația. Cu toate acestea, nu tolerează sub nicio formă minciuna.

TAUR

Taurii sunt persoane posesive în sine. Acceptă multe de la jumatatea lor însă nu acceptă deloc să fie pe planul doi.

GEMENI

Fiind capabili să minta foarte bine și totodatp fiind polivalenti, Gemenii nu au nevoie de multe motive pentru a rupe o relație. Dacă au impresia că partenerul a călcat strâmb, nu se mai gândesc de două ori pentru a pune capăt relației.

RAC

Racii sunt unii dintre cei mai stabili nativi ai zodiacului, când vine vorba de relaâii. Dacă găsesc persoana potrivită, țin cu dinții de ea până când dispare orice tip de speranță..

LEU

Leii sunt persoane cărora le place să aibă totul sub control, inclusiv în relație. Astfel, dacă au impresia cumva că persoana iubită încearcă în vreun fel sau altul să puna mâna pe “fraiele” relației va fugi cât îl vor ține picioarele.

FECIOARA

Fecioarele au o relație strânsă cu familia lor. Acceptă aproape orice într-o relație, gândindu-se mult la beneficiile pe termen lung.

BALANȚĂ

Balanțele sunt firi împăciuitoare și devotate, așa că se așteaptă de la persoana iubită să le răspundă cu aceeași monedă. Va renunța la relatie, oricât de bine i-ar merge, dacă suspectează că a fost trădat în dragoste.

SCORPION

Scorpionii sunt persoane cărora le place ideea de familie. Sunt capabili să renunțe la o relație dacă își dau cumva seama că sunt mai puternici decât jumătatea lor.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt uneori mult prea geloși. Nu au nevoie de multe motive pentru a se despărți de cineva, de multe ori fiind destul de paranoici încât să inventeze astfel de motive.

CAPRICORN

Capricornii nu suportă deloc să fie înșelați! Așa că dacă află că au fost trădați, vor renunța cu siguranță la relație. Sunt capabili să treacă cu vederea orice, în afară de infidelitate.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt persoane cărora le place să aibă o viață activă în pat. Dacă cumva se pierde fiorul dragostei, sunt dispuși să pună capăt unei relații.

PEȘTI

Peștii au nevoie foarte mult să progreseze în cuplu pe plan financiar pentru a fi împăcați cu ei însiși. Dacă cumva observa că nu se pot ridica în doi la un nivel financiar pe care îl doresc, vor pune cu siguranță capăt relații.

Citește mai multe detalii AICI!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest