Cât de rele sunt femeile în funcţie de zodie

 


Dintotdeauna a existat concepţia că femeile au ceva răutăcios în structura lor emoţională, iar lupta cea mare s-a dat între cine e cea mai răutăcioasă dintre ele.


Berbec
Femeile născute în zodia berbec pot fi considerate foarte răutacioase, dar în realitate ele sunt impulsive. Agresivitatea verbală de care dau dovadă este din naştere, ele fiind foarte geloase şi egoiste.


Taur
Cele născute în zodia taur, sunt ranchiunoase, poartă antipatii ţi bârfesc. Dar revin repede la gânduri bune, de cele mai multe ori semi-răutatea lor fiind doar o armă de apărare pentru că se tem nespus de mult să-şi expună slăbiciunile.


Gemeni
Femeile născute în zodia gemeni cred ca sunt foarte frumoase ţi bârfesc pe toată lumea, în schimb nu prea au răutăţi gratuite. De fapt, ele nu sunt rele pur şi simplu, se supără foarte greu şi supărarea le ţine foarte puţin.


Rac
Se pare că sensibilitatea mare a femeilor din Rac le oferă acestora o răutate, o cruzime greu de comparat cu alte semne zodiacale.Ca să nu intri în contact cu răutatea lor trebuie să fii sincer şi foarte atent la detalii atunci când vine vorba despre femeile Rac.


Leu

Femeile născute sub acest semn astral sunt extrem de orgolioase şi acceptă cu greu părerile contradictorii, dar ele nu sunt structural răutăcioase. Au tendinţa să elimine tot ce contează pentru ele, făcându-şi singure rău pentru că nu găsesc acele persoane care să le poată controla.


Fecioară
Nativele din Fecioară sunt unele dintre cele mai rele femei din zodiac, uneori poate chiar mai rele şi decât femeile Rac. Le place să manipuleze oameni şi să demonstreze că, într-un fel sau altul, sunt superioare.


Balanţă
Nativele din Balanţă nu sunt rele, lor doar nu le pasă. Li se pare o pierdere de timp să duşmănească, să intre în conflict, să trădeze


Scorpion
Deşi femeile din Scorpion lasă impresia că sunt perverse şi misterioase, nu sunt deloc rele. Se enervează pentru perioade scurte de timp şi rănesc cumplit doar dacă li se face un rău extrem.


Săgetător
Răutatea femeilor din Săgetător este una tacită, fără să se complice prea mult.Ajung să urască oamenii falşi, dar totuşi ajung să se împace cu toţi cei pe care îi dispreţuiesc.


Capricorn
Femeile din Capricorn nu sunt rele, doar încearcă să se descurce cu cele mai bune soluţii posibile.Dacă pentru ele înseamnă să devină maliţioase (să jignească, să umilească, să “calce în picioare”) atunci se vor încadra în top-ul femeilor răutăcioase.


Vărsător
Mândria înlocuieşte răutatea în cazul femeilor născut sub semnul zodiacal Vărsător. Devin maliţioase doar dacă le subestimezi.


Peşti
Femeile născute sub semnul zodiacal Peşti ocupă locul trei în top-ul răutăţii. Cu diferenţa că cele din zodia Peşti se victimizează mai mult decât primele două şi ţipă mult mai mult decât ele în situaţiile conflictuale.

Sursa: zodiata.com
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest