Cât de „șifonat” a ieșit Mario Fresh de pe urma bătăii încasate la mare. A fost agresat de patru indivizi

 

Mario Fresh și Jador au fost bătuți cu brutalitate de patru indivizi, în parcarea unui club de pe litoral. Chiar dacă cel vizat a fost Jador, după ce ar fi flirtat cu iubita unuia din agresori, în încercarea de a aplana conflictul, culmea, Mario Fresh a ieșit cel mai șifonat din conflict.

Potrivit spuselor unor martori care au asistat la scenele de violență, Mario Fresh s-a ales cu lovituri serioase la nivelul maxilarului și în alte zone ale craniului. Agresorii i-ar fi dat doi pumni în față cântărețului, care l-au pus instant la pământ, potrivit martorilor citați de wowbiz.

Mai mult decât atât, cei patru agresori au profitat de faptul că Mario Fresh nu se mai putea apăra și efectiv, l-au călcat în picioare, provocându-i leziuni în zona spatelui și a coastelor. Martoră la agresiune și neputincioasă în fața celor patru bărbați, Alexia Eram a țipat în gură de șarpe în momentul în care și-a văzut iubitul pus la pământ și bătut fără milă, moment în care agresorii au tăiat-o la fugă.

De la ce ar fi pornit totul

Potrivit unor declarații din mediul online ale unui individ, scandalul ar fi pornit de la avansurile pe care Jador le-ar fi făcut iubitei unuia dintre agresori.

„Jador a luat bătaie în club pentru că prostul s-a dat la gagica unui băiat care nu știa că e smecher și așa mai departe. S-a dat la ea, a dansat cu ea, a băut un pahar de vin și așa mai departe și șmecherul ăla care l-a văzut s-a luat de el”, a explicat cel autointitulat „Rambo Mafiotul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest