Cât e dispus să plătească iubitul lui Carmen de la Sălciua pentru a scăpa de nevastă! „Mi-a cerut o anumită sumă de bani pentru a semna actele de divorț”

 

Marian, iubitul lui Carmen de la Sălciua, a făcut lumină în relația pe care o are cu Bianca Corcheș.

 

Marian, iubitul însurat al lui Carmen de la Sălciua, a dezvăluit motivul pentru care dorește să divorțeze de Bianca Corcheș, cu care este căsătorit de mai bine de 2 ani. El își acuză soția că l-a înșelat. Marian a vorbit deschis în cadrul unei emisiuni TV despre situația în care se află.

 

El a spus că o cunoaște de mai bine de 9 ani pe Carmen de la Sălciua, dar sentimentele au ieșit la iveală în urmă cu două săptămâni. Parnererul artistei a spus că vrea să divorțele de Bianca, actuala soție, pentru că aceasta a plecat de acasă timp de 5 luni și a prins-o cu mai multe minciuni din care a tras concluzia că aceasta i-a fost infidelă. Omul spune că a prins-o nu o dată, ci de trei ori.

 

”Suntem de două săptămâni mai apropiați, ne știm de vreo opt ani de zile, pentru că ea cânta la mine la un restaurant, pe care eu îl dețineam la acea vreme.

Doar că relația mea cu Carmen este de două săptămâni. Eu am fost căsătorit doi ani și trei luni. Problemele mele cu soția au început de vreo opt luni, în care soția mea a stat cinci luni plecată de la mine de acasă, la ea la Arad, moment în care eu am prins-o cu niște minciuni, cu niște infidelități, iar de acolo eu tot îi ceream divorțul. De două luni de zile eu tot îi cer divorțul. Am mesaje în care-i spun că vreau să divorțez. Am dovezi, nu fotografii, doar mesaje și recunoașterea soției că a ieșit cu cineva la cafea. A plecat inițial de acasă pentru că tatăl ei era bolnav și nu s-a mai întors vreo lună. Ea a revenit în căminul conjugal și ne-am mutat împreună până în august. Motivul oficial al divorțului este infidelitatea, de care a dat dovadă de trei ori”, a spus Marian în cadrul unei emisiuni TV.

 

Bărbatul care este îndrăgostit de Carmen de la Sălciua a spus că Bianca i-a cerut 50.000 de euro pentru a oficializa despărțirea: „Nu are acest divorț loc la notar pentru că nu dorește ea. Mi-a cerut ceva în schimb, eu i-am acceptat să-i dau.Mi-a cerut o anumită sumă de bani, dar e mai bine să nu spun…eu i-am pus o condiție că îi voi da acea sumă de bani, dacă nu mai lovește în Carmen, că ea n-are nicio vină. Este vorba de 50.000 de euro. Eram pe punctul să îi ofer această sumă în momentul în care nu mai lovea în Carmen, a spus Marian.

 

Chiar dacă au început o relație în urmă cu doar două săptămâni, afaceristul și Carmen se cunosc încă din 2012. Astfel, de la o prietenie nevinovată cei doi au ajuns să se îndrăgostească, iar acum Marian, deși încă însurat, vorbește despre o posibilă căsătorie cu vedeta. Dacă obțin divorțul, iau în calcul să mă și căsătoresc cu Carmen”, a mărturisit bărbatul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest