Cât l-a costat pe Culiță Sterp noul bolid de lux pe care și l-a cumpărat. Nu este deloc o sumă mică!

 
+2 click pentru
galerie

Culiță Sterp și-a achiziționat un nou bolid de lux, după ce l-a vândut pe cel pe care îl deținea. Chiar și așa, suma pe care a scos-o din buzunar, nu a fost deloc mică!

Dacă unii artiști din România se confruntă cu mari probleme financiare din cauza anulării concertelor și evenimentelor în contextul actual, nu este și cazul lui Culiță Sterp, care pare că are banii de îi întoarce cu lopata.

Recent, Culiță Sterp și-a scos la vânzare mașina de lux pe care o deținea. Și nici bine nu a dat-o, că deja si-a luat un bolid impresionant pentru care a fost nevoit să scoată o avere din buzunar!

Cât l-a costat mașina

În cadrul vlog-ului fratelui său pe YouTube, Culiță Sterp le-a dezvăluit apropiaților săi cât l-a costat mașina. Ca să se bucure de bolidul de lux pe care și l-a dorit dintotdeauna, artistul a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 120.000 de euro!

Dar este și de înțeles de ce! Aflat într-o relație cu o domnișoară care i-a furat inima, artistul vrea să îi ofere ce este mai bun, iar atunci când merg în vacanțe, frumoasa șatenă să se bucure de maxim confort alături de el.

Recent, Culiță Sterp a oferit detalii despre relația cu noua lui cucerire și a vorbit chiar și de planurile de nuntă: Nu mă gândesc acum în momentul ăsta ( n.r. la nunta), însă pe viitor da. Orice fată vrea să fie mireasă. Eu dacă am mai fost odată asta nu înseamnă că pe fata care o să fie cu mine să nu o fac mireasă, e ceva ce unește doi oameni. Mai mult decât căsătorie mă gândesc la copii”, a spus cântărețul de muzică de petrecere!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest