Câtă grijă are Fuego de sănătatea lui: „Mă tratez cu pastile”

 

Artistul susține că a moștenit de la tatăl său probleme cardiace pe care le ține sub control cu medicamentele pe care le ia orice român în fiecare dimineață!

 

Într-un interviu pentru Antena Stars, Paul Surugiu a dezvăluit că are o predispoziție către bolile de inimă, în fapt o moștenire pe linie paternă. El a spus că are grijă ca lucrurile să nu degenereze cu tratament medicamentos. Cântărețul a menționat că nu este vorba despre ceva special, ci doar medicamente care ajută la o bună funcționare a sistemului circulator și a întregului organism. Pentruu că ține la sănătatea lui, artistul a slăbit considerabil și este mândru nevoie mare de acest lucru.

 

„În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima ... eu tratez lucrul acesta, prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, pe care le ia orice român în fiecare dimineață. Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme”, a mărturisit Fuego

 

Chiar dacă acum a mai renunțat la anumite plăceri vinovate în materie de mâncare, Fuego a menționat că încă din copilărie i-a plăcut mâncarea gustoasă de acasă: „Eu în copilărie mâncam sarmalele făcute de bunica, mâncam cozonacul cu mac și cu nucă, care-i foarte gustos, dar care-i foarte caloric. Mâncam tocănița cu smântână și cu mămăligă, adică nu am făcut rabat de la mâncarea de acasă”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest