Cătălin Bordea, amănunte despre drama teribilă a vieţii sale! A fost abandonat de tată, în autobuz, când avea doi ani/ VIDEO

 

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de stand up de la noi! Chiar dacă întotdeauna, atât la show-urile în care este protagonist, cât şi în viața de zi cu zi, afişează un zâmbet larg pe buze, actorul, în adâncul sufletului, ascunde o dramă teribilă.

Este preferatul publicului atunci când vorbim de umor, însă Cătălin Bordea ascunde dureri adânci înrădăcinate în suflet, din copilărie! La vârsta de doi ani, acesta a fost abandonat într-un autobuz de propriul tată.

Face mai mereu glume despre viaţa lui, dar în spatele veseliei cu care se afişează, Cătălin are o poveste de viaţă foarte tristă. După ce părintele l-a lăsat în autobuz şi a plecat, bunica lui a fost cea care l-a salvat şi l-a crescut.

Dar chiar şi atunci când povesteşte despre drama lui, face în aşa fel încât să pară o nimic toată. Prezentatorul provine dintr-o familie disfunctională, în care părinţii acestuia au decis să se despartă, atunci când Cătălin avea doi ani! Mai mult de atât, tatăl său nu și l-a dorit pe Cătălin, motiv pentru care i-a cerut mamei lui să renunţe la sarcină, dar bunica a fost cea care a oprit acest lucru.

Bunica l-a salvat şi de aceea îi va fi recunoscător toată viaţa, iar de fiecare dacă când are ocazia, îi multumeşte din suflet că nu l-a abandonat, că altfel „cine ştie unde ajungea”, după cum a spus chiar el în repetate rânduri.

Mama lui Catălin a încercat sa îl sensibilizeze pe tatăl comediantului şi i l-a pus pe Cătălin în braţe, la propriu. A crezut că se va responsabiliza şi nu se va produce ruptura familiei, dar pentru că nu s-a simțit pregătit să fie părinte, a plecat.

La 12 ani, Cătălin Bordea a decis să îşi caute tatăl, iar cu certificatul de naştere în mână a plecat în căutarea lui. S-au întâlnit, fiind şi unicul moment când s-au văzut, iar ulterior tatăl lui Bordea a plecat din ţară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest