Cătălin Bordea, de nerecunoscut, în urmă cu 18 ani! Cum arăta cu cioc şi păr/ FOTO

 
+5 click pentru
galerie

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai cunoscuţi comedianţi din România. Chiar dacă are mulţi admiratori şi a debutat de mult pe scena stand up-ului, nu muţi sunt cei care ştiu cum arăta înainte să fie faimos.

Cătălin Bordea, din tinereţe, este aproape de nerecunoscut! Celebrul comediant arăta cât se poate de diferit în 2002, iar principala diferenţă este faptul că avea păr, muuult păr. Mai mult de atât, era şi mult mai „cuminţel”, în sensul că nu avea niciun tatuaj pe corp.

Imaginile cu Cătălin Bordea din 2002 au fost postate chiar de acesta, pe una din paginile de socializare pe care este activ. „2002. Aveam trei țigări Winchester, o sticlă de suc și locul meu pe centură. Viața era frumoasă”, a scris Cătălin Bordea, pe rețelele de socializare. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, mulţi dintre aceştia fiind uimiţi de cum putea să arate în tinerețe.

„Îți stătea bine cu păr, bine că ți-a căzut / Partea frumoasă e că aveau păr / Care s-a jurat strâmb în tinerețe pe părul tău? / Trăistariu?”, au fost câteva comentarii.

Adio, viaţă de burlac

Cătălin Bordea se poate declara un bărbat fericit. Comediantul s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, după ani buni de relaţie. Cei doi au fost protagoniştii unei cununii atipice, iar în urmă cu ceva vreme, vedeta dezvăluia câteva detalii din organizarea nunţii.

„Nevastă-mea de şapte luni nu doarme pentru că ea plănuieşte totul. Şi apoi când pleacă în oraş stă patru ore şi când vine o întreb: ce-ai făcut patru ore. Îmi răspunde: am stabilit furculiţele”, declara Bordea, în urmă cu ceva vreme.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest