Cătălin Bordea, prima reacție după ce și-a văzut fosta soție sărutându-se cu Spike: ”Este aventura lor…”

 

Comediantul a făcut primele declarații în exclusivitate la Antena Stars, după ce primele imagini cu Spike și fosta soție au apărut în spațiul public.

 

Cătălin și Livia Bordea au avut o relație de 10 ani, însă de două luni au decis să o apuce pe drumuri separate. Cătălin Bordea a fost contactat de echipa Antena Stars pentru a oferi declarații despre imaginile cu fosta lui soție și Spike, surprinse de Cancan.ro. Cei doi se sărută pasional în mașina artistului, apoi pleacă împreună. Spike și foștii soți se știu de multă vreme, dat fiind faptul că artistul a fost cavaler de onoare la nunta acestora.

 

”Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, a spus Cătălin Bordea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Pe rețelele de socializare, Cătălin Bordea a postat un mesaj cu subînțeles. ”Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Cătălin Bordea pe InstaStory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest