Cătălin Botezatu: „Am iubit-o tare pe Bianca Drăgușanu. Știe că poate conta pe mine până la moarte”

 

Celebrul designer, acum în vârstă de 54 de ani, a făcut dezvăluiri despre relațiile sale amoroase cu femei cunoscute. „Mama și-ar fi dorit ca Tania Budi să fie mama copiilor mei”, a mărturisit el
 

Cătălin Botezatu, 54 de ani, a fost implicat în multe relații cu femei celebre. În 2009, devenea arhicunoscută aventura cu Bianca Drăgușanu, la acea vreme în plină ascensiune, iar imaginile picante cu cei doi iubindu-se într-o pădure au fost comentate pe larg. „Relația mea cu ea a început undeva la Kitzbuhel, în Austria, și a decurs foarte bine. Este o frustrare a oamenilor că eram doi oameni frumoși. Am iubit-o foarte tare pe Bianca! Ea știe ce sentimente am avut pentru ea, știe că poate conta pe mine până la moarte”, a mărturisit designerul.

A avut multe relații cu femei celebre, printre care cu câteva dintre cele mai dorite la începutul anilor 90 și 2000, precum Bianca Brad, Tania Budi și Vanda Vlasov. „Am fost îngrozitor de îndrăgostit de Bianca Brad și-i datorez enorm că am ajuns în lumea modellingului. Am cochetat puțin cu ea, dar nimic altceva. Tania Budi este o femeie superbă, iar mama și-ar fi dorit ca ea să fie mama copiilor mei. Pe Vanda Vlasov am iubit-o foarte mult, pe Ingrid, sora ei geamănă, am respectat-o foarte mult. Da, ne petreceam mult timp împreună. Dar nu aș fi mers până acolo încât, în aceeași casă, în timpul unei relații să fac ceva oribil cu cealaltă”, a precizat Botezatu.

Despre momentul prezent, Cătălin Botezatu a ținut să lămurească situația sa personală: „Iubesc foarte mult și profund, dar acum nu iubesc pe nimeni. Mă îndrăgostesc foarte repede, apoi realizez, uneori, că nu ai cui. Sunt un bărbat liber, indiferent de situație, chiar dacă voi fi căsătorit”.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest