Cătălin Botezatu, confesiune şocantă despre lupta pentru viaţă! A fost la un pas de moarte: „Sunt tăiat de sus până jos” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte! După ce a aflat că are cancer, celebrul creator de modă a trecut prin momente de coşmar: a suferit mai puţin de patru operaţii în doar trei săptămâni, iar complicaţiile apărute au îngreunat recuperarea.

În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, Cătălin Botezatu a povestit cu lux de amănunte, momentul în care a ajuns în Turcia, unde a suferit toate intervenţiile chirurgicale. Celebrul designer a mărturisit că a fost traumatizat de experienţa prin care a trecut şi atunci când a aflat că suferă de cancer, a avut un şoc.

„Doctorul a văzut că un apendic care trebuia scos, avea şi nişte formaţiuni de jur împrejur. După ce l-au scos, mi-au spus că: «ai o tumoare şi din păcate, ai cancer». Au zis să fac operaţia asta şi vedem pe urmă. Mi-au spus că au scos apendicul, dar mai trebuie curăţat în continuare, că se extinde. Şi trebuia luucrat şi la partea de colon, era greu. A fost o tumoare în spatele apendicului.(...) A fost o operaţie de apendice foarte rară în spatele căruia se ascundea o tumoare care se strânsese de colon.” a mărturisit celebrul designer.

Şi nu doar atât! Din cauza multiplelor operaţii suferite şi a şedinţelor de chimioterapie, muşchii i-au cedat şi a fost nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală. Din cauza complicaţiilor apărute Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte, iar medicii au făcut eforturi supraomeneşti pentru a-l salva.

„Nu au rezistat muşchii, fiind foarte multe operaţii şi unul dintre muşchi s-a rupt. Am pierdut aproape 2L de sânge. Şi atunci medicii au crezut că mă pierd din cauza unei sângerări masive. Am numai găuri de la drene. După ce cele două operaţii reuşiseră, a trebuit să deschidă, din nou, pe aceeaşi operaţie. Am fost capsat şi au dat capsele la o parte. (...) Am fost un nebun în spital, până când m-au redus la tăcere şapte zile şi şapte nopţi. Doar clipeam, nu beam apă, doar mi-au pus apă pe buze. (...) Dintr-o dată, patul în care stăteam, s-a făcut roşu instant. Ultima operație a fost acum o lună.” a spus Cătălin Botezatu, în cadrul interviului în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest