Cătălin Botezatu, confesiuni incredibile! Cum a trăit în copilărie și cum a devenit celebru, află dintr-un interviu de excepție, exclusiv pentru Antena Stars

 
+2 click pentru
galerie

Şi dacă tot se-apropie cu paşi repezi momentul bilanţurilor, planurilor şi rezoluţiilor, am reuşit să vorbim cu unul dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi din showbiz despre realizările sale, dar şi despre eşecuri şi cele mai ascunse dorinţe. Creaţiile sale sunt cunoscute pe toate continentele şi a adunat, de-a lungul carierei, nu mai puţin de 82 de premii internaţionale. Viaţa sa personală a fost mereu subiect de primă pagină. Niciodată căsătorit, ar fi avut, slavă Domnului, de unde alege, pentru că l-au râvnit femei una şi una. Doamnelor și domnilor, Cătălin Botezatu, într-un interviu de colecție!

Profesional, a reuşit să atingă cele mai înalte culmi. De la New York sau Las Vegas, la Windock în Namibia, Sun City în Africa de Sud, Islanda Indonezia - catwalk-urile din toate marile capitale ale lumii au văzut, în repetate rânduri, creaţiile lui Cătălin Botezatu. E, de altfel, designerul român cu cele mai multe premii obţinute de-a lungul carierei. Ştiţi deja cu toţii că s-a afirmat mai întâi ca model şi a fost unul dintre cei mai buni ai vremii sale. Puţine lucruri, însă, s-au spus despre Cătălin de dinainte să ajungă celebru. Extrem de importanţi, cei şapte ani de acasă şi-au pus amprenta puternic asupra lui.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest