Cătălin Botezatu, despre primele iubiri adolescentine: ”Am trădat-o un pic”

 

Celebrul designer a povestit care au fost primele femei care i-au sucit mințile. Bote recunoaște însă că a fost vorba de iubiri platonice.

 

Încă de când era mic, Cătălin Botezatu a declanșat o pasiune pentru profesoarele lui. Cunoscutul designer a ajuns să învețe limba germană de drag, sau mai bine zis de dragul profesoarei blonde, de origine germană, care i-o preda. Bote a recunoscut acum că era îndrăgostit de profesoara lui, fapt care i-a adus acest mare avantaj: a reușit să învețe o limbă pe care mulți o consideră dificilă.

 

‘’Platonic vorbind. M-am îndrăgostit de profesoara de limba germană, de aceea vorbesc așa bine. Era foarte frumoasă. Acum nu vreau să se supere pe mine, eu cu limbile străine stau bine acum, dar în liceu am stat mai prost. Adică cu limba germană stăteam foarte bine pentru că profesoara era de-o frumusețe rară, blondă, nemțoaică la origine, era foarte frumoasă și de aceea am învățat germana ca lumea”, a povestit Cătălin Botezatu pentru EGO.ro.

 

Pe cât de mult iubea germana, pe atât de mult a ajuns să deteste franceza. Și asta din cauza profesoarei, care-i dădea numai note mici deoarece Botezatu semăna cu fostul soț al acesteia și, pesemne, declanșase un sentiment de frustrare, dacă nu de ură: „Am învățat și limba franceză la fel de bine deoarece profesoara mă ura și indiferent de cât de bine vorbeam, îmi dădea tot timpul note foarte mici, ceea ce producea un mare haos în familia mea. Mama mea își dorea numai note mari. Vorbim asta până în liceu. Atunci am apelat inclusiv la oameni din Ministerul Educației, vorbesc serios. Am făcut reclamații. Ce era să fac? Așa am aflat, într-un final, că această doamnă profesoară de franceză nu mă suporta pentru că semănam cu fostul ei soț. Nu mi-a cerut nimic să rezolvăm problema și a rămas așa o chestie și s-a răzbunat pe mine degeaba”.

 

Însă orice rău se pare că a fost spre bine pentru Bote. Cu note mici la franceză, elevul Botezatu a ajuns să se mediteze cu o altă profesoară răpitoare:  ‘’În același timp a trebuit să mă meditez, că mama a considerat că nu știu bine limba franceză. M-am meditat cu altă profesoară de limba franceză și mai frumoasă. Cea de germană era blondă, iar cealaltă roșcat-șaten, dar de o frumusețe rară. Am avut deci niște profesoare superbe. Am trădat-o un pic cu profesoara cu care făceam meditații. Ideea că mă duceam la meditațiile ei cu plăcere, nu cum mă duceam la matematică și fizică”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest