Cătălin Botezatu, detalii neștiute din relația cu Bianca Drăgușanu: „E o nebunie. Te face să...”

 

Chiar dacă despărțirea dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu nu a fost una prea... liniștită, cei doi au rămas prieteni, iar între ei există un respect mai mult decât evident. Un bărbat galant din fire, celebrul designer nu a oferit prea multe detalii, de-a lungul timpului, despre relația cu blondina... până acum.

Ori de câte ori vorbeste de Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu are un zâmbet larg pe față. Se pare că amintirile cu blondina încă îl încântă, ba mai mult a dezvăluit că încă are sentimente puternice pentru ea.

„În ultimii 10-15 n-am generat scandaluri deloc, de la Bianca Drăgușanu încoace pe care o iubesc și o salut și o ador. A zis ea că tot cu mine rămâne! Glumesc!”, a declarat Cătălin Botezatu la o emisiune tv.

Ca să nu lase loc de interpretări, Cătălin Botezatu a subliniat că a glumit și i-a făcut făcut un compliment lui Alex Bodi, spunând despre el că „este extraordinar”.

Cătălin Botezatu a dezvăluit și cine era cel mai „înflăcărat” din relație, iar dacă v-ați gândit la Bianca, atunci ați făcut bine. Designer-ul a mărturisit că „100% era contribuția ei” când venea vorba de certuri și scandal. Dar pasiunea cu care se iubeau și se urau, în același timp, îl făcea să se simtă viu.

„Relația cu Bianca e o nebunie. Te face să te simți viu”, a mai spus Bote.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest