Cătălin Botezatu, fără iubită de sărbători

 

Veșnicul burlac, din nou singurel de sărbători! Cătălin Botezatu este cu atât mai mult pus pe distracţie! Designerul aşteaptă Crăciunul și, până în acest moment, nu se prefigurează numele vreunei noi iubite

Se pregăteşte să sărbătorească un Crăciun de unul singur! Mai exact, fără iubită! Dar asta nu pare să-l deprime pe Cătălin Botezatu. Iubitele vin și pleacă, în timp ce prietenii rămân o viață.

"Toate femeile care au fost în viaţa mea au avut ceva de învăţat. Dacă au plecat din viaţa mea cu un bagaj profesional pozitiv, asta e foarte bine. Nu sunt adeptul acestei instituţii, căsătoria. Crăciunul îl voi petrece în afara ţării cu prietenii. Cu prieteni foarte foarte apropiaţi. Cred în Moş Crăciun pentru că e frumos să crezi. Îmi doresc doar să fiu sănătos şi să fiu liniştit şi să am putere de muncă".

Cât despre planurile lui pentru 2014... : "Am proiecte în primul rând legate de fashion, nu mai puţin de 34 de show-uri pe tot mapamondul într-o acţiune care o veţi vedea, va fi foarte mare. Şi nu în ultimul rând, emisiuni de televiziune. De sărbători mă veţi putea vedea atât pe Antena Stars cât şi pe Antena 1, dar pe Antena 1 la revelionul starurilor şi veţi avea o surpriză de proporţii. Întotdeauna, la televiziunea Antena 1, formatele sunt de excepţie".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest