Cătălin Botezatu, mărtusiri sincere despre relaţiile cu femeile din viaţa lui: "Am înşelat şi m-am simţit oribil!"

 
+2 click pentru
galerie

În mijlocul zilei, pe o căldură infernală, un personaj celebru îşi face apariţia în parcul IOR din Capitală. Toate privirile sunt aţintite asupra lui. O fi vreun crai de Dorobanţi, o fi vreun manechin? Ei bine, cuceritor este, este şi fost manechin şi este vorba despre celebrul Cătălin Botezatu.

Viaţa designerului Cătălin Bătezatu e ca un carusel. Trăieşte fiecare clipă la maximum şi nu-i scapă nimic. Experimentează tot ce este nou şi nu are niciun regret.

Are o viaţă mai agitată ca oceanele lumii, dar inima lui e data pe vecie unei persoane, chiar dacă presa îl mai numeşte şi eternul cuceritor.

"Probabil că așa voi sfârși, nu sunt un familist, cred că am făcut tot ce se poate pe lumea asta. Am doi băieți foarte mari, am ajutat oameni.  Eu iubesc de mulți ani o singură persoană indiferent de ce se întâmplă în viață mea. Sunt extrem de gelos, de pasional. Iubirea mea e cu năbădăi, când se termină sufăr foarte mult. Am înșelat. Nu am înșelat cu inima, de câte ori am înșelat am avut un gust amar, m-am simțit oribil," a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest