Cătălin Botezatu, probleme grave de sănătate! A fost operat de urgenţă!

 
+3 click pentru
galerie

Cătălin Botezatu este o prezenţă extrem de cunoscută în România. Cotat drept cel mai de succes designeri vestimentari din ţară, acesta s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, lucru care a impus o intervenţie chirurgicală de urgenţă.

În urmă cu o zi, Catălin Botezatu a suferit o operaţie care nu necesita amânare. Chiar dacă nu a oferit detalii despre motivul care l-a pus pe masa de operaţie, designerul le-a comunicat admiratorilor săi de pe Facebook, că deşi este proaspăt operat, acum se simte mult mai bine şi înainte să îşi continue activităţile, trebuie să îşi ia o pauză pentru a se recupera.

„Am găsit tot sprijinul medical necesar pentru a trece cu succes printr-o intervenție absolut necesară. După 2 zile de la operație sunt aproape pregătit să revin la planurile din agendă. Mi-am luat un weekend ca să am grijă de sănătatea mea.😘❤️” a scris Cătălin Botezatu, pe pagina lui de Facebook.

Din păcate, Cătălin Botezatu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. Cele mai pregnante au fost cele cardiace, iar de atunci se află sub atenta monitorizare a medicilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest