Cătălin Botezatu s-a confruntat cu dureri atroce: „Pentru prima oară în viața mea țin regim”

 

Designerul a trebuit să meargă de urgență la spital după ce s-a confruntat cu o serie de problemele de sănătate. Ce a pățit Bote!

 

În urmă cu o lună, tocmai când se întorcea dintr-o vacanță la Monaco, la revenirea în țară, Bote a simțit niște dureri puternice în zona abdomenului. Firesc, a solicitat rapid ajutor de specialitate pentru a ști cu ce probleme se confruntă. După investigațiile medicale, celebrul designer a aflat că suferă de pancreatită acută.

.

”Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat. M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană”, a povestit Bote pentru revista Viva.

 

Diagnosticul pus de medici nu a fost unul dintre cele mai ușoare, asta pentru că aceștia i-au transmis lui Cătălin Botezatu că are pancreatită acută. Acum e nevoit să țină un regim strict bazat pe piure, salate, focacia, dar și apă, iar băuturile alcoolice și mâncărurile scumpe sunt deja de domeniul trecutului, după cum spune el.

 

”Cu inima stau bine, am fost ușor bolnav acum vreo lună. Am făcut o mică pancreatită acută, pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată. Adio băuturi alcoolice sau șampanii și prăjituri, asta e, unii sunt norocoși, dar sunt ok. O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul, oricum primele două luni sunt mai grele, a trecut o lună”, a mai spus Cătălin Botezatu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest