Cătălin Botezatu și-a luat mașină cu interior roz: ”E ultimul model al acestui brand”

 

Celebrul designer și-a cumpărat un bolid ultimul tip chiar de ziua lui. Bote este foarte încântat de achiziția făcută.

 

Cătălin Botezatu a făcut o comandă specială de ziua lui: și-a luat o mașină ultimul model, cu un interior de culoare roz burgundy. În exclusivitate la Antena Stars, cunoscutul designer a vorbit despre achiziția pe care a făcut-o!

 

„Astăzi mi-am făcut cadou singur, un cadou valoros, e afară. O mașină. E o mașină pe care mi-o doream, ultimul model al acestui brand pe care îl iubesc, o comandă specială, o culoare specială, un interior culoarea anului, roz burgundy, care se poartă foarte, foarte mult. (...) Cei de la brandul respectiv nu mi-au spus, m-au sunat de dimineață (...) Mi-au zis <<Coboară puțin>> (...) În față se descărca ușor, de pe o rampă, mașina. Am fost foarte fericit la ora 09:00 dimineața”, a spus Cătălin Botezatu.

 

Botezatu a spus că în prezent preferă mașinile puternice. Nu a vrut să spună câți bani a scos din buzunar pentru noua achiziție, însă a precizat că bolidul a fost foarte scump: „Foarte fericit că mi-am luat mașinuța și merge, este navă spațială. Acum îmi plac mașinile puternice, într-adevăr, se arate masculinitate (...) E o mașină foarte frumoasă și foarte scumpă. Eu nu sunt să strâng, eu vreau să mă distrez, să îmi trăiesc clipa, e cel mai fain”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest