Cătălin Botezatu, terifiat de pandemia de coronavirus, din cauza problemelor de sănătate! Face parte din grupul de risc!

 

Cătălin Botezatu a trecut prin momente teribile în urmă cu mai puțin de șase luni. Celebru creator de modă a fost supus mai multor operații dificile, care i-au pus viața în pericol. Iar după ce a reușit să iasă învingător dintr-o luptă cumplită, designer-ul se confruntă cu noi probleme. Dar de data aceasta, din cauza pandemiei de coronavirus.

Cătălin Botezatu face parte din grupul de risc al celor care s-ar putea îmbolnăvi sever din cauza virusului COVID-19, dat fiin istoricul său medical. Contactat de reporterii Antena Stars, celebrul designer a mărturisit că încearcă să îsi păstreze calmul, chiar dacă situația este destul de delicată, dar cu toate acestea, și-a luat toate măsurile de siguranță pentru a se proteja.

„Dat fiind faptul că am avut probleme de sănătate, legate de nu mai puțin de 5 operații efectuate acul 6 luni. Se știe că am și niște stenduri, probleme cardiace. Sunt puțin speriat, dar asta nu înseamnă că nu pot să rămân în continuare optimist și să dau dovadă de verticalitate.

Toate astea îmi dau o stare de frică, de panică și mă tot gândesc, să nu fac aia, să fac aia.

În mod normal aș fi fost mai relaxat, dar așa nu am cum să fiu deloc, ci din contră, trebuie să respect toate regulile, așa cum ar trebui toată lumea să respecte.” a spus Cătălin Botezatu.

După cinci intervenții chirurgicale, după lupte crâncene cu boala, Cătălin Botezatu nu-și pierde speranța și pofta de a trăi, cu atât mai mult, cu cât viața îl învață mereu să facă ceva nou. Izolat la domiciliu, creatorul de modă s-a apucat de gătit și de activități pe care nu ar fi crezut vreodată că le va face.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest