Cătălin Botezatu, traumatizat după ce a fost coleg de celulă cu un criminal: „Îmi povestea toate crimele pe care le-a făcut”

 

Cătălin Botezatu a trecut prin clipe de coșmar, în timpul încarcerării într-o închisoare din Italia, la începuturile carierei sale de creator de modă. Designer-ul a povestit cu lux de amănunte despre experiența groaznică pe care a trăit-o, fiind colegul de celulă al unui criminal condamnat pe viață.  

În urmă cu mai bine de 25 de ani, Cătălin Botezatu a fost arestat și „aruncat” într-o închisoare de maximă siguranță din Italia pentru bancrută frauduloasă. Designer-ul a nimerit în aceeași celulă cu un mafiot condamnat pe viață care îi vorbea cu o mare nonșalanță despre crimele pe care le-a comis, sădind în sufletul creatorului de modă o teamă imensă pentru propria viață.

Era privilegiat, stătea într-un halat de mătase, fuma trabuc, vorbea la telefon. Îmi povestea în fiecare seară despre crimele pe care le-a făcut, cu o nonșalanță extraordinară. Jur că ceea ce am văzut acolo este la fel cu ceea ce vezi într-un film de acel gen”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Deși experiența pe care a trăit-o nu o va putea uita până la sfârșitul vieții sale, Cătălin Botezatu a mărturisit că după ce a fost la un pas de moarte din cauza bolii crunte care i-ar fi putut fi fatală, acum nu se mai teme de nimeni și de nimic și s-a lăsat întru totul în Mâna lui Dumnezeu.

Chiar dacă la acel moment mi-a fost teamă, acum, uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică. Până la urmă, te lași în mâna lui Dumnezeu, faci exact ce îți dictează subconștientul. Dacă El hotărăște că a sosit timpul, nu ai ce să faci. Mi-a fost frică, dar m-am rugat și m-au susținut foarte mult prietenii mei. Susținerea lor a contat foarte mult și cred că m-a motivat să merg mai departe”, a mai spus Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest