Cătălin Cazacu a dezvăluit singurul vis neîmplinit: ”Vedem ce se întâmplă în viitor”

 

Prezentatorul TV are o dorință arzătoare, care speră să i se împlinească în viitorul apropiat. Totul depinde de iubita lui, Ramona Olaru.

 

Cătălin Cazacu a mărturisit în cadrul unui interviu acordat Antena Stars ce-și dorește cel mai mult în viitorul apropiat. El a dezvăluit că visează să se căsătorească, firesc, cu iubita Ramona Olaru. De altfel, a făcut pași importanți în această direcție, având în vedere că în vară, într-o vacanță de cinci stele la Mykonos, în Grecia, într-un cadru feeric, i-a dăruit asistentei TV inelul de logodnă cu diamant.

 

„Cred că e foarte greu să mai păstrezi prieteniile de la an la an. Eu m-am mândrit și mă mândresc cu faptul că am aceiași prieteni de când aveam 14 ani și tot timpul am zis că cea mai mare avere a mea sunt prietenii mei. Ce-i drept, se schimbă lucrurile în timp, pentru că vrei, nu vrei te căsătorești și căsătorindu-te viața ți se schimbă. (...) Să mă căsătoresc (n.r. un lucru pe care a vrut să îl facă, dar nu l-a făcut). Acum ce să zic, mi-am mai dorit, nu mi-a ieșit, vedem ce se întâmplă în viitor”, a mărturisit Cătălin Cazacu, pentru Antena Stars.

 

Sportivul a venit la evenimentul monden la care a acordat inverviul pentru Antena Stars singur, fără iubita lui, chiar dacă în ultima vreme mai mereu cei doi au fost văzuți numai împreună. În ciuda insistențelor reporterului Antena Stars, Cătălin Cazacu nu a dezvăluit de ce Ramona Olaru nu este prezentă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest