Cătălin Cazacu, anunţ despre nunta cu Ramona Olaru: "Facem pe plajă și nu se fură mireasa!"

 

Ramona Olaru trăiește o relație tumultoasă cu sportivul Cătălin Cazacu, iar cei doi par a fi pregătiță să se căsătorească. Au hotărât deja că vor face nunta pe plajă, deși asitenta TV nu a fost cerută în căsătorie încă. Se pare că vedeta este în așteptare, dar a avut grijă să-i spună partenerului ce inel de logodnă își dorește.

Aflați la un eveniment monden, Ramona și Cătălin au oferit un interviu, în cadrul căruia au fost foarte bine dispuși și ”au dat din casă” mai multe detalii. Astfel, vedeta a mărturisit că i-a arătat iubitului ei inelul de logodnă pe care și-l dorește. Este vorba despre un inel cu rubin și diamante, care ar costa 18.000 de euro.

„I-am zis care este cel mai frumos și care se potrivește cel mai bine pe degetul meu. (...) Mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante”, a dezvăluit Ramona Olaru, pentru Antena Stars.

„Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați îmbrăcați la cămașă. Facem pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevastă-mea de lângă mine.”, a specificat Cătălin Cazacu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest