Cătălin Cazacu își extinde afacerile: a deschis un nou restaurant!

 

Co-prezentatorul de la Xtra Night Show face o echipă perfectă cu Vincenzo Aiello, fost concurent la Chefi la cuțite.

 

Cătălin Cazacu colaborează excelent cu fostul concurent de la Chefi la Cuțite Vincenzo Aiello, cu care are de acum două restaurante în București. Asta pentru că ieri a inaugurat o nouă locație. Co-prezentatorul de la Xtra Night Show face echipă cu cel mai bun prieten. Chiar dacă se cunosc de mulți ani, iar colaborarea a venit de la sine, Cătălin Cazacu a mărturisit că uneori mai există și contre, dar nimic serios.

„Secretul este să faci din suflet (...) Nu sunt chiar mare afacerist, dar Doamne ajută”, a spus Cătălin Cazacu, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

 

De la evenimentul important din viața lui Cătălin Cazacu nu puteau lipsi prietenii, între care se numără Natalia Mateuț. Aceasta a declarat: „Cei mai buni prieteni sunt cei care îți dau sfaturi foarte bune, cei care sunt alături unul de celălalt la greu. Totul bine și frumos, însă de multe ori este bine să nu-ți dea tot timpul, să te cicălească, să te lase să fii tu. Avem o relație bazată exclusiv pe șicane. Astăzi mi-a spus că am cei mai urâți pantofi. Nu am fost niciodată certați, poate s-a întâmplat să fie momente în care să ne fi deranjat cu ceva unul la celălalt”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest