Cătălin Crișan a pierdut lupta cu greutatea: „Am slăbit 32 de kilograme în 10 săptămâni, dar m-am îngrășat iar”

 

Cătălin Crișan a pierdut lupta cu kilogramele, după ce reușise să ajungă la forma pe care și-a dorit-o! Artistului nu i-a priit deloc izolarea la domiciliu, însă a dezvăluit ce soluție are ca să revină la numărul de kilograme dorit.

Cătălin Crișan reușise să topească mai bine de 32 de kilograme, în doar 10 săptămâni, însă din cauza izolării la domiciliu impuse din cauza pandemiei de coronavirus, rezultatul artistului s-a dus pe apa sâmbetei.

„Nu mă ascund că m-am îngăşat din nou, dar vreau să slăbesc şi mă apuc din nou de cura de slăbire. Am slăbit 32 de kilograme în 10 săptămâni, dar m-am îngrăşat la loc” a dezvăluit Cătălin Crișan pentru Click.ro

Dornic să revină la forma la care a ajuns în urmă cu câteva luni, Cătălin Crișan va apela, din nou, la regimul datorită căruia a văzut rezultate după numai 10 săptămâni. Artistul a mărturisit că dieta îi permite să mănânce pe săturate, de cinci ori pe zi și este un regim care nu pune în pericol sănătatea nimănui care dorește să îl încerce.

„Recomandări generale în timpul dietei: Luați 5 mese pe zi. Nu mâncați între mese și nu săriți peste o masă. Nu consumați dulciuri sau băuturi alcoolice și nu folosiți ulei. Beți 3 litri de lichide pe zi, dar niciodată în timpul mesei. Băuturile carbogazoase sunt interzise. În schimb, apa plată sau minerală, ceaiul și cafeaua sunt permise. Nu mâncați niciodată mai târziu de ora 19.30.” a scris Cătălin Crișan în cartea lui cu rețeta de slăbit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest