Cătălin Meşter, fostul concurent de la „Insula Iubirii” se pregăteşte să devină tătic: „Aşa cum ne-am dorit mereu”

 
+2 click pentru
galerie

Cătălin Meşter este mai fericit ca niciodată! Fostul concurent de la „Insula Iubirii” trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de logodnica sa şi pare că a dat uitării momentele pe care le-a trăit cu Nicoleta, partenera cu care se înscrisese la emisiunea de pe Antena 1.

După cele două relații din Thailanda, cu Nico, apoi ispita Nicoleta, tânărul și-a găsit jumătatea, iar de câteva luni trăiește o adevărată poveste de dragoste. Fostul concurent de la „Insula Iubirii” nu a mai stat pe gânduri, şi-a cerut iubita în căsătorie, decis că alături de ea vrea să îşi petreacă restul zilelor.

Chiar dacă au avut o perioadă scurtă în care au stat despărţiti, se pare ca bărbatul şi-a dat seama că ea este aleasa. Iar mesajul pe care l-a scris pe social media, stă drept dovadă!

Mai mult decât atât, Cătălin Meşter a menţionat în corpul textului şi de dorinţa arzătoare de a deveni tătic: "Te iubesc! Încep prin a-ți mulțumii că ai apărut în viață mea și ai transformat-o într-o poveste magică, îți mulțumesc că exiști și faci parte din povestea vieții mele, ești tot ce mi-am dorit vreodată și îmi doresc că toată viață să rămânem împreună, să întemeiem o familie, să avem 3 bebei așa cum ne-am dorit mereu și ne dorim în continuare, să fim fericiți și sănătoși!! Iubita mea de ziua ta îți doresc ceea ce îți doresc în fiecare zi SĂ FII SĂNĂTOASĂ, FERCITA,ÎMPLINITĂ ȘI ORICE ÎȚi PROPUI SĂ ȚI SE ÎNDEPLINEASCĂ!!Te iubesc cel mai mult pe lumea asta ești totul pentru mine !!Azi trebuie să fie doar despre ține, însă vreau să îți spun că nu doar azi e despre ține,ci în fiecare zi a vieții mele e doar despre ține,fiecare secundă din 24 de ore e cea mai importantă alături de ține!Te iubesc LA MULȚI ANI❤!", a scris Cătălin Meșter, pe rețeaua de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest