Cătălin Moroșanu a făcut deja planul pentru copilul său de un an și jumătate: „Să dea cu pumnii….”

 

Fostul luptător de kickboxing își dorește să-și vadă copiii crescând puternici și încrezători. El se implică activ în educația celor doi copii ai săi, Patrick Nicolas, în vârstă de un an, și Natalis, în vârstă de 11 ani. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Moroșanu a dezvăluit ce își dorește de la aceștia.

„Pe cel mic, care are acum un an jumătate, am în plan ca de la trei ani deja să-l învăț să dea cu pumnii în palmări. Îl învăț pentru el, nu să facă performanță, performanța înseamnă suferință și numai eu știu ce înseamnă. O să facă în viață ceea ce îi place lui cel mai bine”, a mărturisit sportivul.

Cel supranumit „Moartea din Carpați” și-a găsit vocația după ce a pus mânușile în cui. S-a apucat să antreneze copii: „Cred că știți toate laturile mele. Sunt antrenor în momentul de față, o nouă latură pe care mi-am descoperit-o în ultimul an. Avem două academii de arte marțiale și e un drum pe care l-am ales, sunt fericit din ceea ce fac eu, mi-am găsit menirea într-un fel. Sensul meu este să antrenez copii”.

Având în vedere proximitatea Zilei Copilului, în interviul acordat, Moroșanu a vorbit și despre primii săi pași în viață. „Eram un drac de copil, mic, pistruiat, cu părul roșcat, plinuț așa, făceam numai năzbâtii. Ce bătaie îmi luam eu de la mama și de la tata, ferească Dumnezeu! Copilăria mea a fost frumoasă, am crescut în pădure, la un canton silvic. Era așa cum vedeți în filme. Cred că și de-asta am devenit așa de puternic, pentru că am crescut în mijlocul naturii. Am avut parte de multă libertate” a mărturisit marele campion.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest