Cătălin Moroşanu, adevărul despre căsnicie, după ce s-a vehiculat că va divorţa! Cum au fost surprinşi sportivul şi soţia sa VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

După ce s-a tot zvonit că urmează un divorţ ce va zgudui lumea sportului românesc, iată că lucrurile stau cu totul altfel. Între Cătălin Moroşanu şi soţia sa încă există dragoste pasională, iar imaginile surprinse de paparazzii SpyNews.ro demontează toate speculaţiile apărute în showbiz.

Fie ploaie, fie vânt, fie cea mai caniculară zi din lună, pentru ei nu contează. Cătălin Moroşanu şi soţia sa au mers la o piscină din Capitală, pentru a se răcori şi pentru a se bucura unul de compania celuilalt. Cei doi s-au relaxat, au mâncat, s-au bălăcit şi au închis gura „păcătoşilor” care spuneau că urmează să divorţeze.

Lucrurile sunt cum nu se poate mai frumoase pentru cei doi, mai ales că rodul dragostei lor creşte pe zi ce trece. Moroşanu şi Georgiana au aproape două decenii de relaţie, mai precis 17 ani, în care împart şi bune şi rele, iar în cadrul unui interviu pentru Acces Direct, acesta a povestit cu lux de amănunte despre căsnicia sa.

"Suntem împreună de 16 ani, ea avea 16 ani, eu 17 ani, amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conservă de ton sau ceva și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soția mea și frumoasă și eu... moartea din Carpați, uită-te la mine.

Am avut norocul asta, mi-a dăruit o fetiță frumoasă, O cheamă Natalis și nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, știa care este plata, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am făcut un copil, o să mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat și ea 2 facultăți, economia și stomatologia, acum lucrează și ea. Tot timpul ne-am împins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul și uite așa resusim să ne împingem și reușim să fim o familie. Eu respect femeile din 2 motive, din cauza mamei mele, din cauza soției mele pentru că am văzut că există și astfel de femei.", a declarat Cătălin Moroşanu pentru Acces Direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest