Cătălin Moroșanu, bătut și umilit în copilărie, din cauza statutului social: „Mă simțeam neputincios mereu”

 

Deși este unul dintre cei mai de temuți bărbați, datorită premiilor în K1 pe care le-a obținut de-a lungul timpului, Cătălin Moroșanu a fost victima unor episoade de violență, în copilărie, din cauza statutului social.

După ce cazul minorei de 13 ani din Târgu Jiu, care a fost umilită și agresată de alte fete, a făcut înconjurul internetului, Cătălin Moroșanu a ținut să dezvăluie câteva experiențe similare prin care a trecut și el.

Cătălin Moroșanu a mărturisit că nu de puține ori a încasat bătăi crunte din partea colegilor săi, în copilărie, din cauza faptului că provenea de la țară și era considerat inferior celorlalți.

„Din păcate, bullyinng-ul a devenit tot mai predominant în societate. (...) În copilărie, am fost și eu victima unor astfel de situații. Eram un copil de la țară, care nu avea un statut, iar ceilalți încercau de fiecare dată să mă jignească și să le fiu inferior. Mă simțeam neputincios de fiecare dată”, a scris luptătorul pe Facebook.

În continuarea mesajului de pe contul său de socializare, Cătălin Moroșanu a dezvăluit că ăsta a fost și motivul pentru care a început să facă sport de performanță, astfel prinzând curaj în forțele proprii și reușind să facă față cu brio situațiilor de genul.

„Totul s-a schimbat când am început cu sportul de performanță. Sportul mi-a dat încredere în puterile mele, m-a făcut mai responsabil și mi-a arătat o direcție în viață. (...) Sportul te educă în cel mai pozitiv mod cu putință, transformându-te din victimă într-un adevărat luptător. Atenție, nu un viitor agresor, ci un om care se poate adapta situațiilor din societate”, a mai spus el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest