Cătălin Moroșanu se pregătește să devină tată pentru a doua oară! “Cel mai frumos moment din viața mea”

 

Invitat în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Cătălin Moroșanu a aruncat bomba! Pugilistul român și soția sa se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară!

Cătălin Moroșanu și soția sa formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Cei doi au descoperit secretul unui mariaj perfect, plin de dragoste și înțelegere, după cum a dezvăluit chiar el în platoul emisiunii de la Antena Stars.

Mai mult decât atât, sportivul a mărturisit că deși uneori lucrurile nu ies așa cum și le doresc, el și soția sa găsesc întotdeauna soluții ca să treacă peste obstacole, fiind și motivul longevității relației lor.

Tată pentru a doua oară?

Cătălin Moroșanu și frumoasa lui soție sunt deja părinții unei fetițe minunate, însă își mai doresc să aducă pe lume și un frățior sau o surioară pentru micuța sa. “Când îmi iau fata în brațe este cel mai frumos moment din viața mea, este o realizarea foarte mare. Înainte să o am pe fiica mea, la vreo 22 de ani, ziceam că am timp și de copii, că oricine poate face copii, că eu trebuie să am glorie, să fiu în top. Acum, la vârsta de 35 de ani, văd cât de important este copilul. Am avut și glorie, sunt și în top, dar am și un copil. Când ai un copil, se schimbă total viața. Acum ne mai dorim un copil și acum trebuie să mai facem, cât mai putem. Ne mai dorim un frățior sau o surioară pentru fata mea, nu are importanță ce e, doar să fie sănătos”, a spus Cătălin Moroșanu la Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest