Cătălin Scărlătescu a anunțat ce planuri de viitor are alături de Doina Teodoru

 

Lumea s-a obișnuit cu el burlac, iar vestea unei noi relații amoroase în viața lui a venit ca un șoc pentru fanii săi. De mai mult de un an, Cătălin Scărlătescu își trăiește povestea de dragoste alături de Doina Teodoru, cu care face senzație în toate aparițiile TV. Cei doi se completează perfect unul pe celălalt, mai ales prin simțul umorului. Pentru că pare că relația merge din ce în ce mai bine, cei doi au fost întrebați în legătură cu momentul în care vor decide să își unească destinele.

Toată lumea își amintește de Cătălin Scărlătescu în platoul emisiunilor culinare, jurizând preparatele concurenților de la Chefi la cuțite. Însă, câți s-au obișnuit cu acesta în postura de iubit și om de familie? Celebrul chef a oferit un interviu pentru Antena Stars, unde a dezvăluit ce planuri de viitor are alături de iubita sa, Doina Teodoru.

Dacă despre căsătorie nu a vrut să dea un răspuns concret, același lucru s-a ăntâmplat și în cazul copiilor. Însă, acesta a menționat că este motivat de către colegii lui de platou de la Chefi la cuțite să facă copii.

”Și Bontea la filmări, și Dumitrescu, acum nu mai vor să mă însor, vor să fac copii, vor nepoți. Bă, lăsați-mă încet așa, adică 10 sezoane am stat într-un fel și acuma imediat, pe repede înainte, nu merge așa”, a adăugat Cătălin Scărlătescu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest