Cătălin Scărlătescu, detalii despre ultima decepție în dragoste: “Am avut impresia că le știu pe toate”

 

Deși este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, când vine vorba de viața amoroasă, Cătalin Scărlătescu este o persoană extrem de discretă. Chiar și așa, juratul de la „Chefi la Cuțite” a decis să ofere câteva detalii din intimitatea sa, de dragul fanilor săi. Vedeta a vorbit deschis despre ultima decepție în dragoste și despre lucrurile pe care le-a învățat, de-a lungul timpului, din relațiile sale.

Un om tonic, charismatic și care întotdeauna aduce buna dispoziție în locul în care se află. Ăsta este Cătălin Scărlătescu. Dar chiar și așa, juratul de la „Chefi la Cuțite” a avut parte și de momente neplăcute în viață, pe care a preferat să le considere niște lecții de viață din care să învețe câte ceva. Așa cum s-a întâmplat și cu decepțiile suferite în dragoste.

„În  general,  miros  dezamăgirile  de  la distanță și încerc să fug de ele. Dacă nu-mi reușește, mă uit la partea plină a paharului și mă gândesc ce aș putea să învăț din ceea ce mi s-a întâmplat.” a spus Cătălin Scărlătescu pentru viva.ro

Cât despre personalitatea colerică, celebrul chef a mărturisit că a avut momente în care a avut de pierdut din cauza orgoliului, însă a înțeles că „dacă nu te bazezi pe oamenii din jurul tău, dacă nu comunici cu ei, ești un suflet pierdut”, a mai spus, juratul de la „Chefi la Cuțite” pentru sursa menționată anterior.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest