Câte diferențe! Ce păreri au femeile despre penis, în funcție de vârstă

 


Sunt diferente majore intre cum reactioneaza o adolescenta de 16 ani la vederea unui penis si o femeie de 30. Chiar dacaănu se exprima verbal, prin mintea unei tinere sau a unei femei adulte trec tot felul de gânduri surprinzătoare în momentul în care zăresc, pentru prima dată, bărbăția partenerului.

La 17 ani
“Toată chestia aia trebuie să intre in mine??? Dacă mă doare! Ok… o să iau aer in piept… trebuie să mă relaxez. Inspiră, expiră, inspiră, expiră.Calmează-te! O să fie okeeeeee. Ohhh! Drace! Aaaaaa!” Câteva minute mai târziu:“Oke! Am făcut-o și pe asta! Am scăpat!”

La 18-19 ani
Opaaa! Ăsta arată și se simte diferit. Se pare că sunt totuși diferite. E mai deschisă/inchisă la culoare. E mai dreaptă/strambă decât cealaltă. În fine, oricum n-o vad propriu-zis când e în mine. Hai să te încercam și pe tine!”

La 20-22 de ani
“Uuuuu! Ce fun e! Hai și așa! Ahh, să vezi tu ce-ți fac. Îți arăt eu ce știu să fac cu gura! ”

La 23-26 de ani
“Am văzut doar două/trei penisul până la vârsta asta??? Este inadmisibil! Nu mă pot lega de unul singur. Trebuie să încerc mai mult. Drace, este o varietate atât de mare! Trebuie încercate! Unul n-o să-mi scape!”

La 27-28 de ani
“Okeee… înca unul. Sper să fie ceva de capul tău! Ohhh, nuuuu!Așa mic?! Și eu ce ar trebui să fac cu el? Să mă scobesc între dinți?! Drace, nu găsesc și eu un bărbat bine, din toate punctele de vedere!”

La 28-30 de ani
“Deci… eu o să te vad doar pe tine tot restul vieții? Nu zic nu, esti exact pe placul meu, îmi place să te răsfaț pe toate planurile, dar asta ești! Cu tine se presupune că trebuie să mă mulțumesc tot tot tot restul vieții???”
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest