Câte kilograme a avut Ozana Barabeancea înainte de a-și micșora stomacul: „M-am îngrășat mai tare”

 

Ozana Barabancea a avut parte de o transformare incredibilă, după ce a apelat la operația de micșorare a stomacului, din cauza bătăliilor pierdute, ani la rând, împotriva kilogramelor în plus.

În ciuda tuturor dietelor pe care le-a ținut, greutatea Ozana Barabancea fluctua de la o lună la alta. Dornică să scape de complexele care au urmărit-o o bună bucată a vieții sale, artista a optat pentru o operație de micșorare a stomacului, în 2017.

Astfel că în urmă cu trei ani, Ozana Barabancea cântărea 114 kilograme, dar nu puține au fost dățile când numărul de pe cântar ajunsese și la 128 de kilograme: Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată. Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm.”, a povestit ea.

Dar vremurile acelea sunt de mult apuse, iar Ozana Barabancea a ajuns la formele la care a visat dintotdeauna și își permite sa poarte ce outfit-uri dorește fara să îi fie teamă de ce vor spune cei din jur. Și să nu credeți că odată cu micșcorarea stomacului, vedeta a scăpat și de responsabilitați. Cântăreața a fost nevoită să adopte un stil de viață sănătos și activ, cu ajutorul căruia să păstreze numărul mic de kilograme.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest