Câte kilograme a pus Roxana Vancea cu sarcina: „Am mâncat, dar deloc dulciuri!”

 

Roxana Vancea mai are câteva zile până să nască și a oferit primele declarații despre viața de graviduță.

 

Gravidă în 35 de săptămâni, Roxana Vancea a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile până să nască. Cel mai probabil în prima parte a lunii noiembrie, vedeta își va ține bebelușul în brațe. Chiar dacă a mâncat cam ce a vrut, ce-i drept cu excepția dulciurilor, soția lui Dragoș Paiu nu s-a îngrășat prea tare de pe urma sarcinii și arată spectaculos în ultima lună de sarcină.

 

De departe, Roxana Vancea a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că nu a pus prea multe kilograme, deși și-a făcut destul de multe pofte culinare. Ea a recunoscut însă că nu a mâncat deloc dulciuri pe perioada sarcinii. Practic, frumoasa antrenoare de fitness are în plus doar 5 kilograme, dintre care, potrivit spuselor ei, 2 are bebelușul, așa că, după ce va naște Roxana va arăta aproape ca înainte de sarcină. În mod firesc, talia a crescut vizibil, de la 60 cm la 85 cm.

 

„Nu mă simt însărcinată, n-am simțit până acum, sper să nu simt nici în astea trei săptămâni pe care le mai am. Aveam vreo 60 de centimetri în talie înainte de a rămâne însărcinată, acum am 85 de centimetri, la 35 de săptămâni. Am mâncat, dar deloc dulciuri. Am pus doar cinci kilograme, am 52 de kilograme acum, din care peste 2 kilograme are bebelușul. Am cumparat chestii pentru bebe. Nu am emoții sunt mai mult curioasă, dar mama și soacra abia așteaptă să nasc să mă ajute'', a declarat Roxana Vancea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest