Câte milioane a cheltuit Simona Halep la cumpărături. Nu se uită la bani, când vine vorba de răsfăț/ VIDEO

 

Ați văzut-o în acţiune, pe terenul de tenis, dar niciodată la shopping! Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Simona Halep la cumpărături. Ce a ieşit şi câte milioane a învârtit vedem în imaginile de mai jos.

A muncit nopți și zile, dar și răsfățul este pe măsură. Simona Halep și-a scos milioanele din dotare și a ieșit la cumpărături. Și cum are bani de îi întoarce cu lopata, campioana noastră nu se abține de la nimic când vine vorba de micile plăceri. Iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro confirmă acest lucru.

Simona Halep a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce cobora din bijuteria pe patru roți. Și ce prezență! Campioana noastră a optat pentru o pereche de pantaloni scurți care i-au flatat picioarele lucrate și tonifiate și un tricou negru supradimensionat, o ținută lejeră pentru temperaturile de afară.

Simona Halep a intrat într-un cunoscut magazin din Capitală, unde a zăbovit ceva timp. Și cum a stat destul de mult, că na, cu hainele nu e de glumit, șoferul a așteptat-o în mașină. La scurt timp și-a făcut și campioana apariția cu pungile pline de cumpărături, semn că a cheltuit o sumă frumușică din averea colosală pe care a adunat-o. Ca un adevărat gentleman, șoferul i-a sărit imediat în ajutor, după care au pornit la drum.

La un moment dat, Simona Halep și-a lăsat șoferul într-o binecunoscută zonă din București. Dar asta după ce au făcut schimb de locuri. Cam așa a decurs o zi în care sportiva și-a facut toate poftele, iar imaginile de mai jos stau mărturie!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest