Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu, de fapt. A investit zeci de mii de euro ca să se tuneze

 
+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu își face operație după operație pentru a arăta cât mai bine și nu mai are de gând să se ascundă. Blondina s-a filmat în timp ce era în cabinetul medicului estetician, unde a explicat motivul pentru care vrea să apeleze la o altă intervenție. Mai mult de atât, noi am făcut un bilnaț și am aflat toate operațiile pe care le-a suferit pentru a deveni bomba sexy de astăzi.

„Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, doctor, am venit să verific tunning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Bianca Drăgușanu este o bombă sexy în toată regula, însă pentru aspectul de invidiat, vedeta a trecut destul de des pe la cabinetul medicului estetician. Blondina a făcut operați după operație si nu are de gând să se oprească aici. Așa că să facem un mic inventar la toate intervențiile la care a apelat.

Bianca a schimbat tot la ea. De la cel mai mic detaliu, cum ar fi genele, tatuarea sprâncenelor, folosirea extensiilor de păr, alunițe scoase, până la mărirea buzelor, la sânilor și a posteriorului.

Nici nasul vedetei nu a rămas neatins pentru Bianca a ales să se opereze și în această zonă. Mai mult decât atât, blondina trece periodic pe la cabinetul medicului estetician pentru a se tuna. Și pentru că îi place ca întotdeauna să stea cu zâmbetul pe buze, bomba sexy a hotărât ca dinții ei să fie perfecti, așa că a optat pentru fațete.

Și pentru că aspectul de păpușă costă, Bianca Drăgușanu a scos sute de euro din buzunar pentru fiecare intervenție. În urmă cu șase ani, bomba sexy declara că a cheltuit în jur de 16 mii de euro pe operațiile estetice. Dar de atunci, blondina a mai tot trecut pe la cabinetul medicului, astfel că suma probabil s-a dublat sau s-a triplat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest